Otteessaan pitävä debyyttialbumi kaupoissa!

uutiset

08.10.2016 Terhon uudet verkkosivut avattu osoitteessa www.terho.band

Tämä on vanhentunut versio Terhon verkkosivuista. Täältä löytyvä tieto on vanhentunutta, ja oli ajankohtaista vuosina 2009-2011.

Sivusto on verkossa vain historiallisista syistä ja tulee poistumaan, kun kaikki tarvittava tieto on saatu päivitettyä uusille verkkosivuille osoitteeseen http://www.terho.band

Nähdään siellä, kippis!

02.12.2011 Blogissa tunnelmia uuden albumin äänityksistä

Haudi! Uuden levyn tekeminen etenee oikein mukavasti. Tällä haavaa, kun kaikki rummut ja bassot sekä noin 2/3 kitaroista on äänitetty, äänitykset ovat pienellä tauolla onnellisen perhetapahtuman vuoksi, mutta jatkuvat taas täysillä alkuvuodesta. Tähtäämme siis siihen, että ensi vuoden puolella julkaisemme jälleen uutta musiikkia.

Kesällä käynnistetty blogimme seuraa, kuinka levyn teko etenee.

Lue täältä esimerkiksi merkintä biisien mystisistä työnimistä ja tee ennakkokurkkaus albumin biisilistaan.

Tai lue eeppinen seloste ensimmäisistä kitarasessioista ja siitä kuinka garage rockattiin.

Täältä löydät verbaaliakrobaatikko/bassotaiteilija Tatu Savolaisen tunnelmat rumpu- ja bassosessioista.

Täältä puolestaan löytyvät yhtyeemme tuoreimman jäsenen Tuomaksen mietteet rumpuäänityksistä sekä varsin vaikuttava vintage-virveliarsenaali.

21.11.2011 Kaupungit hiljenneet Levykauppa Äxästä reiluun kuuteen euroon

Joko joulustressi vaivaa? Eipä hätää, sillä Kaupungit hiljenneet -albumiamme saa nyt reiluun kuuden euron hintaan Levykauppa Äxästä. Ja sehän sopii vaikka pukin konttiin!

6.8.2011 Terho aloittaa uuden albumin äänitykset

No niin! Paljon onkin tapahtunut sitten viime päivityksen. Olemme treenanneet kesän uuden rumpalin voimin ja Martikaisen Tuomas on kotiutunut bändiin sen verran jouhevasti, että pääsemme aloittamaan toisen albumimme äänitykset.

Rumpu- ja bassosessioilla aloitellaan sunnuntaista 7.8. alkaen ja siitä sitten jatketaan kitaroiden ja laulujen kanssa pitkin syksyä.

Tuotamme myös toisen albumimme itse ja miksaajaksi, äänittäjäksi ja tekniseksi tueksi olemme palkanneet Kaupungit hiljenneet -albumimme miksanneen Teemu Aallon. Hienoa saada Teemu nyt mukaan jo levyn tekemisen alkuvaiheessa!

Äänitysten etenemistä seurataan myös Terhon tuoreessa blogissa sekä yhtyeemme uusiutuneella Facebook-artistisivulla. Yhtyeemme tuoreimpia kuulumisia viserrellään myös Twitterissä, joten laittakaahan sekin seurantaan.

Tästä se taas lähtee!

26.4.2011 Uusiutunut kokoonpano, uusi albumi suunnitteilla!

Katkaisemme suunniteltua pidemmäksi venähtäneen radiohiljaisuuden ilmoittamalla, että ikäväksemme alkuperäinen rumpalimme Tuomas Ratinen on päättänyt jättää yhtyeen ja keskittyä seuraavaksi muihin elämänasioihin. Terho kiittää Tuomasta 12 antoisasta ja rockaavasta vuodesta, sekä toivottaa onnea ja menestystä tuleviin koitoksiin!

Terho jatkaa uusiutuneen kokoonpanon voimin. Uudeksi rumpaliksi on kiinnitetty Tuomas Martikainen. Edeltäjänsä tavoin jyväskyläläinen Tuomas ei horjuta nimien ja maantieteen herkkää dynamiikkaa, mutta tuo roppakaupalla tuoretta näkemystä ja kipinää rämeiden nestoreiden orkesteriin.

Dynamiikkaa sen sijaan uhmaa bassotaiteilija Tatu Kettunen, joka kenties solidaarisuudesta rytmiryhmää kohtaan on mennyt ja vaihtanut sukunimensä Savolaiseksi. Vaihtuneesta nimestä, bassosta ja hiusmuodista huolimatta basson varressa jatkaa edelleen Hulinmäen Tommy Lee.

Vaikka ajat ovatkin olleet hivenen ahtaat musiikkialalle ja musiikintekijöille, suunnittelemme vakavissamme myös uutta albumia. Alkuvuodesta on jo demottu 10 uutta biisiä, joita parhaillaan treenaillaan levytysstudiokelpoisiksi. Levytysaikataulut ja keikkapäivämäärät selvenevät siis kevään ja kesän mittaan.

Pysytelläänpä kuulolla!

17.12.2010 Uuden materiaalin demotusta

Jiihaa! Terho on aloittanut uuden materiaalin demottamisen. 10 uutta biisiä on työn alla ja oikein hyvältä vaikuttaa. Biisien kirjoittaminen ja sovittaminen on sujunut sutjakkaasti ja demojen jälkeen laaditaan jatkosuunnitelmia.

Sieltä se tulee, pienin askelin, elämän velvoitteita väistellen!

... Lue vanhempia uutisia >>

Kaupungit hiljenneet rockaa!

Hanki Kaupungit hiljenneet -albumi!

"Hallittu tekele ja tuottaa varmasti viihdyttäviä hetkiä popin parissa."
-Noise.fi.

"Yhtye pitää korkealle kurottavat langat komeasti käsissään."
-Desibeli.net.

"Mukava Suomipop-debyytti."
-Rumba.

"Välillä jopa siedettävä."
-Lammaszine.

Kuuntele albumia!

Albumin löydät myös Spotifysta!

keikat

2010.

2009.

Keikkamyynti.


www.dexviihde.fi.