Otteessaan pitävä debyyttialbumi kaupoissa!

uutiset

08.10.2016 Terhon uudet verkkosivut avattu osoitteessa www.terho.band

Tämä on vanhentunut versio Terhon verkkosivuista. Täältä löytyvä tieto on vanhentunutta, ja oli ajankohtaista vuosina 2009-2011.

Sivusto on verkossa vain historiallisista syistä ja tulee poistumaan, kun kaikki tarvittava tieto on saatu päivitettyä uusille verkkosivuille osoitteeseen http://www.terho.band

Nähdään siellä, kippis!

02.12.2011 Blogissa tunnelmia uuden albumin äänityksistä

Haudi! Uuden levyn tekeminen etenee oikein mukavasti. Tällä haavaa, kun kaikki rummut ja bassot sekä noin 2/3 kitaroista on äänitetty, äänitykset ovat pienellä tauolla onnellisen perhetapahtuman vuoksi, mutta jatkuvat taas täysillä alkuvuodesta. Tähtäämme siis siihen, että ensi vuoden puolella julkaisemme jälleen uutta musiikkia.

Kesällä käynnistetty blogimme seuraa, kuinka levyn teko etenee.

Lue täältä esimerkiksi merkintä biisien mystisistä työnimistä ja tee ennakkokurkkaus albumin biisilistaan.

Tai lue eeppinen seloste ensimmäisistä kitarasessioista ja siitä kuinka garage rockattiin.

Täältä löydät verbaaliakrobaatikko/bassotaiteilija Tatu Savolaisen tunnelmat rumpu- ja bassosessioista.

Täältä puolestaan löytyvät yhtyeemme tuoreimman jäsenen Tuomaksen mietteet rumpuäänityksistä sekä varsin vaikuttava vintage-virveliarsenaali.

21.11.2011 Kaupungit hiljenneet Levykauppa Äxästä reiluun kuuteen euroon

Joko joulustressi vaivaa? Eipä hätää, sillä Kaupungit hiljenneet -albumiamme saa nyt reiluun kuuden euron hintaan Levykauppa Äxästä. Ja sehän sopii vaikka pukin konttiin!

6.8.2011 Terho aloittaa uuden albumin äänitykset

No niin! Paljon onkin tapahtunut sitten viime päivityksen. Olemme treenanneet kesän uuden rumpalin voimin ja Martikaisen Tuomas on kotiutunut bändiin sen verran jouhevasti, että pääsemme aloittamaan toisen albumimme äänitykset.

Rumpu- ja bassosessioilla aloitellaan sunnuntaista 7.8. alkaen ja siitä sitten jatketaan kitaroiden ja laulujen kanssa pitkin syksyä.

Tuotamme myös toisen albumimme itse ja miksaajaksi, äänittäjäksi ja tekniseksi tueksi olemme palkanneet Kaupungit hiljenneet -albumimme miksanneen Teemu Aallon. Hienoa saada Teemu nyt mukaan jo levyn tekemisen alkuvaiheessa!

Äänitysten etenemistä seurataan myös Terhon tuoreessa blogissa sekä yhtyeemme uusiutuneella Facebook-artistisivulla. Yhtyeemme tuoreimpia kuulumisia viserrellään myös Twitterissä, joten laittakaahan sekin seurantaan.

Tästä se taas lähtee!

26.4.2011 Uusiutunut kokoonpano, uusi albumi suunnitteilla!

Katkaisemme suunniteltua pidemmäksi venähtäneen radiohiljaisuuden ilmoittamalla, että ikäväksemme alkuperäinen rumpalimme Tuomas Ratinen on päättänyt jättää yhtyeen ja keskittyä seuraavaksi muihin elämänasioihin. Terho kiittää Tuomasta 12 antoisasta ja rockaavasta vuodesta, sekä toivottaa onnea ja menestystä tuleviin koitoksiin!

Terho jatkaa uusiutuneen kokoonpanon voimin. Uudeksi rumpaliksi on kiinnitetty Tuomas Martikainen. Edeltäjänsä tavoin jyväskyläläinen Tuomas ei horjuta nimien ja maantieteen herkkää dynamiikkaa, mutta tuo roppakaupalla tuoretta näkemystä ja kipinää rämeiden nestoreiden orkesteriin.

Dynamiikkaa sen sijaan uhmaa bassotaiteilija Tatu Kettunen, joka kenties solidaarisuudesta rytmiryhmää kohtaan on mennyt ja vaihtanut sukunimensä Savolaiseksi. Vaihtuneesta nimestä, bassosta ja hiusmuodista huolimatta basson varressa jatkaa edelleen Hulinmäen Tommy Lee.

Vaikka ajat ovatkin olleet hivenen ahtaat musiikkialalle ja musiikintekijöille, suunnittelemme vakavissamme myös uutta albumia. Alkuvuodesta on jo demottu 10 uutta biisiä, joita parhaillaan treenaillaan levytysstudiokelpoisiksi. Levytysaikataulut ja keikkapäivämäärät selvenevät siis kevään ja kesän mittaan.

Pysytelläänpä kuulolla!

17.12.2010 Uuden materiaalin demotusta

Jiihaa! Terho on aloittanut uuden materiaalin demottamisen. 10 uutta biisiä on työn alla ja oikein hyvältä vaikuttaa. Biisien kirjoittaminen ja sovittaminen on sujunut sutjakkaasti ja demojen jälkeen laaditaan jatkosuunnitelmia.

Sieltä se tulee, pienin askelin, elämän velvoitteita väistellen!

09.09.2010 Sävelkynä viuhuu ja runosuoni sykkii

Haudi hou! Terhon treenikämpällä on nähty aktiivinen ja vahvasti elävien kirjoissa oleva yhtye. Uutta materiaalia on kertynyt sovitettavaksi ja treenattavaksi enemmän kuin koskaan aikaisemmin yhtyeemme historiassa.

Orkesterimme etenee siis kohti toista albumiaan rennosti, mutta määrätietoisesti. Uusi matsku soundaa vitin hyvältä ja siitä annettiinkin jo pientä esimakua Kuopion Henry's Pubin keikalla elokuun alussa.

Muutama hieno live-kuva Kuopion meiningeistä Facebook-ryhmässämme. Kiitokset Mari Hakaselle!

Seurailkaapa tilannetta!

24.03.2010 Valmistelemme uutta materiaalia

Meillä on ilo kertoa, että yhtyeemme työskentelee täyttä päätä uuden materiaalin parissa. Olemme kirjoittaneet runsaasti uusia biisejä, joista on aikanaan tarkoitus muotoutua Terhon toinen albumi.

Orkesterimme tuntuukin tällä haavaa lilluvan erittäin hyvässä hapessa ja sävelkynää on intouduttu käyttämään koko miehistön leveydeltä.

Etenemme laulujemme kanssa luonnollisestikin rauhassa nautiskellen, paineettomassa tilassa, kuten hyväksi on havaittu.

Ja eiköhän näillä fiiliksillä hommat etene yhtä varkain kuin nurkan takana jo häämöttävä kevätkin.

11.01.2010 Paluu vuoteen nolla -single digimyynnissä

Hupsis, vuosi ja vuosikymmenkin ehättivät pyörähtämään, mutta niinpäs ehätti Paluu vuoteen nolla singlekin digimyyntiin. Jos siis vaikkapa Roadmovien fiilattu & höylätty Radio edit kiinnostaa, niin omansa voi ladata esimerkiksi Meteli.netistä tai iTunesista.

Suomen muutkin digikaupat näyttävät vihdoin siirtyneen avoimeen MP3-formaattiin, joten niistäkin kelpaa Terhonsa latailla!

Terho - Kaupungit hiljenneet

11.01.2010 Post-Suomirockia?

Isi, mitä oli post-suomirock? Emme ainakaan tunnusta tietävämme, mutta kotimaisen Lammaszinen mukaan Terho voisi olla sitä. Lukaise ilmiöstä toki lisää täällä!

16.11.2009 Paluu vuoteen nolla -single radioissa ja Myspacessa!

Terho - Paluu vuoteen nolla

Jiihaa! Kaupungit hiljenneet -albumin kolmas singlelohkaisu on Paluu vuoteen nolla.

Radioihin tällä viikolla jaeltava sinkku on tiukka pläjäys rockaavaa Terhoa, sillä mukana tarjoillaan radioita varten fiilattu ja höylätty Radio edit kappaleesta Roadmovie.

Voit jouduttaa singlen matkaa radioaalloille toivomalla Terhoa eetteriin!

Singlen voi luonnollisesti kuulostella myös Terhon Myspacessa!

09.10.2009 Vieraskirja avattu!

No niin! Vihdoin on saatu vieraskirja taas tulille. Ei kun huutelu käyntiin!

Ja kirjahan löytyy navigaatiosta oikealta, tahi tästä.

05.10.2009 Livepätkiä Lutakosta Myspacessa!

Viime viikonvaihteen Lutakon keikasta kertyi todistusaineistoa kameran muistikortille. 4 pientä videoklippiä luottopokkarin äänenlaadulla voitte tsekata Terhon Myspace-videoista.

Pari videoklippiä löytyy myös Terhon Facebook-ryhmästä.

26.09.2009 Terho vieraana OiFM:llä, sunnuntaina 27.09.2009 Klo 20!

Terho sai kunnian olla ensimmäinen vieras mainion joensuulaisen radiokanavan OiFM:n uudessa Haloo Joensuu -ohjelmassa.

Terholaisista Lauri kävi esittelemässä Kaupungit hiljenneet -albumia sekä joitakin Terhon musiikillisista vaikuttajista. Tsek it aut, huomenna, sunnuntaina 27.9. klo 20 alkaen! Uusinnat ke 30.9. klo 10 ja pe 2.10. klo 00.

OiFM:n lähetystä voi kuunnella netissä täällä.

23.09.2009 Terho lämppää Anna Puuta Lutakossa!

Uuuuu jee! Terho on pestattu Anna Puun lämppäriksi Lutakkoon. Jyväskyläläisillä (ja toki myös kaikilla muillakin!) on näin ollen oivallinen tilaisuus perehtyä outokumpulaiseen pop-osaamiseen. Onko Outokumpu uusi Seattle? Tule tsekkaamaan!

Karjalaisen Terho-haastis löytyy nyt myös netistä, tsek it aut!

21.09.2009 Myspacessa videoklippi Kassan Baarista

Kassan baarissa pidettiin viime viikonloppuna kunnon tanhut. Orkesterimme havaitsi ilokseen, että biisien sovitukset ja soitanto ovat sellaisella mallilla, että tunnelmointi onnistuu myös pienemmällä äänenvoimakkuudella ja soundia voidaan pienemmässä paikassa sopivasti keventää tehojen siitä ihmeemmin kärsimättä.

Terhon Myspaceen on lisätty videoklippi Terhon esiintymisestä. Tsekatkaahan ainutlaatuiset road house -tunnelmat. Äänenlaatu on mallia pokkarikamera, mutta olennainen välittyy!

Videoklippi löytyy myös Terhon Facebook-ryhmästä sekä tapahtuman Facebook-sivulta, jonne on päivitetty myös illan settilista.

19.09.2009 Terhon Haastattelu Karjalaisessa

Perjantain 18.9. Karjalaisessa on iso Terho-haastattelu. Tsekatkaahan mitä Teemu kertoili Elämän tuomasta rouheudesta sekä koko kansan Mambuudesta.

Olemme myös saaneet jo muutaman viikon ajan varsin kipakkaakin palautetta siitä, että paikoin on ollut vaikeuksia löytää levyä levykaupoista. Emme valitettavasti voi oikein muuta sanoa kuin, että pysykää kärsivällisinä ja jatkakaa kyselemistä (tai tilatkaa Äx:stä, Epe'siltä tai CDOnista, tai ostakaa keikalta...).

Toivotaan, että arvostelut ja medianäkyvyyskin osaltaan saisi kauppiaat tilaamaan levyä ja herättelisi myös radioiden ruususet. Ei se oo kuulkaa heleppoo olla debytantti!

Tämän iltaiselta Tikkalan keikalta levyn saa lunastettua huokeaan 15 euron hintaan!

16.09.2009 Arvioita albumista

Hip hip! Kaupungit hiljenneet -albumi on pikkuhiljaa ehtinyt myös kriitikkojen syyniin. Ja mikä ilahduttavinta, on arvioiden linja toistaiseksi ollut kautta linjan positiivinen. Ja keskenään hyvinkin erilainen. Ihan eri biisit ovat nostelleet mukavasti päätään eri arvioissa.

Noise.fi
"Hallittu tekele ja tuottaa varmasti viihdyttäviä hetkiä popin parissa", toteaa vaihtoehtoinen Noise.fi -verkkolehti mukavan paneutuvassa arviossaan. Noisen sivuilla voi myös kommentoida levyä, sekä antaa sille pikatuomion, joten käykäähän peukuttelemassa.

Desibeli.net
"Yhtye pitää korkealle kurottavat langat komeasti käsissään", maalailee puolestaan Desibeli.net. Rekisteröidyt käyttäjät voivat kommentoida levyä.

Rumba
Kaupungit hiljenneet on "Mukava suomipop-debyytti" myös rocklehti Rumban mielestä. Rumban sivuilla voi myös kirjoittaa oman arvionsa levystä.

Edellämainittujen lisäksi arviot on bongattu ainakin Karjalaisesta ja kuuleman mukaan myös Salon Seudun Sanomista. Salon Seudun Sanomat ei ole vielä kulkeutunut orkestraation suuntaan. Mikäli, joku ystävällinen taho sen bongaa ja laittaa vaikkapa meilillä tulemaan, niin kiitämme kovin!

Kirjoitellaan noita netistä löytymättömiä arvioita sitten vaikka tänne sivuille, sitä mukaa kun käsiin saadaan.

Linkkejä kasaillaan edelleen Terhon Facebook-ryhmän sivuille. Niitä saa edelleen ilmiantaa, mikäli emme itse älyä. Näkymisiin!

04.09.2009 Keikalle Kassan baariin

Terho esiintyy lauantaina 19.9. Kassan baarissa, Tohmajärven Tikkalassa. Kyseessähän on ainutlaatuinen musiikkikeidas maaseudun hellässä huomassa. Odottelemme mitä mahtavinta reissua!

Eikä siinä vielä kaikki. Samana iltana nimittäin esiintyy myös Kauko Röyhkä! Orkesterimme ei saata keksiä parempaa syytä maakuntamatkailuun pimenevänä syysiltana.

Ja kuten joku onkin jo saattanut huomata, olemme myös yrittäneet ottaa tavaksi päivittää Facebookin tapahtumasivuja keikkojen jälkeen settilistoilla & valokuvilla, mikäli niitä vain on saatavilla. Tänä vuonna soitetut keikat löytyvät Terhon Facebook-ryhmän kautta.

On myös ollut puhetta, että jossain vaiheessa näille sivuille alettaisiin kirjoittaa keikkapäiväkirjaa. Sitä odotellessa tutkailkaa toki noita FB-sivuja.

03.09.2009 Levyjulkkarikeikat soitettu ja ensimmäinen nettiarvio

Viime viikon levyjulkkarikeikat on nyt sitten soitettu ja mahtavatahan se oli! Kiitokset yleisölle ja Suvi Koivulle. Terho nautiskeli jokaisesta hetkestä.

Keikkaviikolla on myös Kaupungit hiljenneet -albumin ensimmäinen arvio ehtinyt pujahtaa nettiin.

Desibeli.netistä voit lukea kuinka "yhtye pitää korkealle kurottavat langat komeasti käsissään".

Hämeenlinnan keikan ympärillä leijuu yhtyeistä riippumattomista syistä valitettava siirtymisen uhka, mutta myös uusia keikkapäivämääriä on tulossa. Uutisoidaan heti, kun saadaan asioihin vahvistusta. Pimpelipom!

24.08.2009 Keikalle, keikalle, medianäkyvyyttä ja uutta härpätintä

Siistii, siistii! Tällä viikolla onkin kaksi Terho-keikkaa. Keskiviikkona Helsingin Semifinalissa ollaan levynjulkaisutunnelmissa, ja sen kunniaksi aiomme esittää Kaupungit hiljenneet -albumimme livenä. Perjantaina Kuopiossa on kuulemma Viihteiden yö, joten kai sitä täytyy sen kunniaksi panna Henkassa rockia tulemaan. Nyt joka iikka tanhuamaan ja kaverit kanssa!

Terho on ollut albumin julkaisun tiimoilta myös jonkin verran esillä mediassa, etenkin kotiseudulla Pohjois-Karjalassa. Linkkejä on kasailtu alkajaisiksi Terhon Facebook-ryhmän sivulle sitä mukaa, kun niitä on paikallistettu.

Tännekin sivuille tullee jossain vaiheessa jonkinlainen mediaosasto noita linkkejä varten, jahka ehitään tekemään. Ja noita medialinkkejä saa myöskin ilmiantaa yhtyeen meiliosoitteeseen, joka löytyy yhteystiedot -osiosta.

Ja koska ratsastamme aina suvereenisti trendin aallonharjalla ja olemme muutoinkin tekniikan eturintamassa, Terholle on myös avattu Twitter, jossa varmaan jatkossa ensimmäisenä viserrellään kuumimmat juorut, koska se niin helpolta vaikuttaa. Seurailkaahan sitäkin, ja liittykää gangiin!

19.08.2009 Kaupungit hiljenneet albumi kaupoissa - Terhoa mediassa

Kaupungit hiljenneet -albumi on nyt julkaistu! Jos et albumia suosikkikauppasi hyllystä löydä, niin kauppias kyllä tilaa, kun vihjaisette!

Julkaisun myötä Terho esiintyy myös mediassa. Sue-lehti teki haastattelun viime viikolla, ja juttu löytyy lehden tuoreimmasta numerosta.

Myös Pohjois-Karjalan radiokanavat ovat huomioineet levyn: Terho tähdittää tällä viikolla Pohjois-Karjalan radion Karjalan Valo-ohjelmaa (torstaina klo 9.40; uusinta lauantaina klo 10.40), ja OiFM on soittanut jo levyä lähetyksissään. Ja eiköhän jatkoa seuraa, tsekkailkaa uutisia!

12.08.2009 Kaupungit hiljenneet albumi ennakkokuuntelussa ja ennakkotilattavana

Terhon debyyttialbumi Kaupungit hiljenneet julkaistaan 19.8.2009. Levy on ennakkokuuntelussa yhtyeen Myspacessa. Ennakkokuuntelu järjestetään kahdessa osassa, siten, että 12.-19.8. kuunneltavina ovat kappaleet 1-6 ja 19-26.8. kappaleet 7-11.

Aivan. Hölmöä, mutta uutterasta yrittämisestä huolimatta, ei Myspacen playeriin laajennusta saatu.

Käykäähän toki kuulostelemassa ja pankaa sana kiertämään. Rämeiden nestorit ovat palanneet!

Albumi on myös tilattavissa ennakkoon Levykauppa Äx:stä.

21.07.2009 Keikkapäivämääriä lisätty

Keikat -osioon lisätty syksyn ensimmäiset keikkapäivät. Terhon voi bongata ainakin seuraavasti: 26.8. Helsinki, Semifinal, 28.8. Kuopio, Henry's Pub ja 3.10. Hämeenlinna, Suisto-Klubi. Illan toisena orkesterina näillä keikoilla esiintyy Suvi Koivu.

18.07.2009 Pitkän kaavan historiikki & päiväkirjamerkintä, keikkaakin pukkaa

Hardcore-faneille suunnattu pidemmän kaavan kuvitettu Terho-historiikki on lisätty biografian alle. Uusimmassa blogi-merkinnässä puolestaan orientoidutaan 19.8.2009 tapahtuvaan albumijulkaisuun. Lisää keikkapäivämääriä julkistetaan pian. 26.8. ja Semifinal kannattaa jo nyt ruksata kalenteriin.

04.07.2009 Kuvia On The Rocksista Myspacessa & Facebookissa

Terho palasi pitkästä aikaa lauteille On The Rocksissa 18.6.2009. Kuvia tapahtumasta & settilista löytyy Terhon Facebookista ja Myspacesta. Tsek 'em aut!

01.06.2009 Kaupungit hiljenneet -single digimyynnissä

Kaupungit hiljenneet -singlen voi nyt ladata omaan soittimeen vaikkapa seuraavista paikoista:

iTunes | HS Musiikkilataamo | POP City | NetAnttila | MTV3 Download

20.05.2009 On aika keikkautua - On the rocks 18.06.2009!

No niin, ystävät ja toverit! Terhon ikuisuuksien mittainen keikkatauko päätetään Helsingissä, On The Rocksissa 18.06.2009. Terho lämmittelee talvella erinomaisen levyn julkaissutta Samae Koskista ja hänen taikabändiään, joten on sanomattakin selvää, että ainekset loistavaan iltaan ovat kasassa.

Pannaanpa pystyyn kunnon tanhut ja käynnistellään jussit toden teolla loistavassa seurassa!

13.05.2009 Kaupungit hiljenneet -single Myspacessa - Debyyttialbumi julkaistaan 19.8.2009

Terhon toinen singlelohkaisu on debyyttialbumin nimiraita Kaupungit hiljenneet. Sulkakynän kärjen keveämmällä laidalla kynäilty, rento ja luonteva pop-kappale tarttuvine kertosäkeineen edustaa tulevan albumin suoraviivaisempaa puolta. Single osoittaa, että yhtye taipuu tarvittaessa myös härskimpään diskopoljentoon.

Kappale on kuunneltavissa yhtyeen Myspacessa, ja se toimitetaan radioihin tällä viikolla. Digimyyntiin single ehtii 27.5.2009.

Kaupungit hiljenneet -albumi julkaistaan 19.8.2009.

Ei se väärin ole - Toivo Terhoa eetteriin!

YleX - X-ryhmän perjantai-toiveet | ylex.toiveet@yle.fi | Radio Suomipop | Voice | Radio Helsinki | Oi fm | Radio Noise | perjantaionnea@sr.se | NRJ | Radio Nova

01.04.2009 Tie-single digimyynnissä

Terho - Tie, Kuuntele single Myspacessa!

Padam! Terhon ensimmäinen virallinen julkaisu on nyt tosiasia. Lataa Tie-single omaan soittimeesi omasta verkkokaupastasi. Tai vaikka jostain seuraavista paikoista:

HS Musiikkilataamo | iTunes | POP City | NetAnttila | MTV3 Download

26.02.2009 Myspace-biisien sanat

Myspace-biisien sanat lisätty tänne.

21.02.2009 Päiväkirja avattu

Terhon ensimmäisessä päiväkirjamerkinnässä mietteitä albumin viimeistelystä & tulevan odottelua. Tsekkaa blogi-osiosta.

16.02.2009 Terhon ensimmäinen single ulkona!

Loistavaa meininkiä ja suurjuhlaa! Terho on solminut levytyssopimuksen Hype Recordsin kanssa, ja debyyttialbumin ensimmäinen singlelohkaisu Tie on nyt kuultavissa yhtyeen Myspace-sivulla www.myspace.com/terho.

Kappale on samalla tulevan albumin avausraita ja johdanto sille, mitä tuleman pitää. Single on jaettu radioille ihmeteltäväksi, joten Terhoa saa nyt oikein luvan kanssa toivoa eetteriin. Singlen digijulkaisu koettaa myöhemmin maaliskuun lopussa.

Rämeiden nestorit ovat samalla pitäneet myös albumin nimenantojuhlaa. Myöhemmin keväällä julkaistava pitkäsoitto tottelee nimeä Kaupungit hiljenneet. Ja eikä siinä vielä kaikki, sillä myös Terhon olohuone on remontoitu juhlakuntoon. Keikkatiedot, kuulumiset ja muu joutava hölynpöly löytyvät vastedes osoitteesta www.terhot.com.

17.01.2009 Iisakinkirkko on valmis!

No niin, hyvät naiset ja herrat! Terhon albumi on nyt sitten masteroitu ja parhaillaan kuunnellaan korva tarkkana, löytyykö masterista korjailtavaa. Masterointi tapahtui tiistaina Svante Forsbäckin todella rautaisella ammattitaidolla Chartmakers-studiolla, Helsingissä. Analoginauhan kautta ajettiin! Levy on aivan sairaan tykki ja se soundaa todella, todella hyvältä! Tuskin maltamme odottaa, että se saadaan ihmisten korviin!

Singlejulkaisun valmistelu on täydessä käynnissä ja piakkoin päästään uutisoimaan, mikä on sinkkubiisi ja milloin se julkaistaan. Joka tapauksessa PIAN!

05.01.2009 Me olemme taas, sinä tyttöni, hoi!

Rämeiden nestorit ovat palanneet ja Terho on nyt virallisesti irti telakasta. Joulun ja uudenvuoden väli vietettiin tiukasti treenikämpillä hioen biisejä livekuosiin. Säännöllisesti ja hyvin öljytty kone olikin jo valmiiksi yllättävän hyvässä kuosissa, eikä ruosteita tarvinnut kauan karistella. Biisit tuntuivat kulkevan ja hauskoo piisasi.

Terhon keikkamyyntiä jatkaa Janne Tokola Dex Viihteeltä. Terho on täydessä keikkavalmiudessa huhtikuun lopulta alkaen. Tämä ajankohta siksi, että Teemu muuttaa Birminghamista takaisin Suomeen maaliskuun lopussa (Ja treenatakin pittää!). Jannen yhteystiedothan löytyvät Dex Viihteen sivuilta ja päivitetään tännekin sivuille mitä pikimmin. Kyselkääs meitä taas keikoille, niin myöhän tullaan innosta hehkuen!

Ennen keikkalavoille palaamista on tarkoitus julkaista vähintään yksi single. Aikataulu myöhästynee hiukan aiemmin ilmoitetusta tammikuusta kaikennäköisen oheis-säätämisen vuoksi. Julkaisuasioista kerromme lisää hieman tuonnempana. Varmaa on, että levyn miksaukset ovat valmistuneet ja masterointiaika on varattu tammikuun puoliväliin, jolloin myös ensimmäinen singlejulkaisu masteroidaan. Masterointi tapahtuu Chartmakers-studiolla ja sen tekee Svante Forsbäck.

06.12.2008 Terhon paluu vuonna 2009

Aika alkaa olla käsillä. Terhon debyyttialbumin miksaukset ovat kaartuneet loppusuoralle, sapeleita teroitellaan ja valmistaudutaan siihen, että Terho palaa ensi vuonna isommin kuin koskaan.

Tilanne alkaa nyt näyttää hyvältä. Nämä sivut pyörivät jo uuden www-frameworkin päällä, joka tulee helpottamaan merkittävästi sivujen ylläpitoa. Arkkitehtuuria ja ulkoasua hiotaan, sekä uusia osioita toteutellaan pikkuhiljaa ja mikä tärkeintä valmistaudutaan siihen, että Terhon aktivoitumisen myötä alkaa tulla myös uutisia kerrottavaksi.

Herätelkää ystävät ja kylänmiehet sekä -naiset. On aika käydä muureja päin! Liittykää joukkoon riemuisaan Myspacessa ja Facebookissa. Rämeiden nestorit ovat täällä taas!

27.11.2008 - Miksaukset jatkuvat

Terhon albumimiksaukset jatkuvat ensi viikon alusta ja tällä kertaa homma viedään loppuun saakka. Kohta se on kuulkaatten iisakinkirkko valmis! Sittenpä vaan vedet kielillä julkaisuja odottelemaan.

16.10.2008 - Miksausten satoa: Talo on hiljaa esimasteroituna Myspacessa

Terhon yhteistyö miksaaja Teemu Aallon kanssa on käynnistynyt erinomaisesti. Tällä haavaa äänitetyistä 13 kappaleesta on miksattu 9. Jälki on miellyttänyt orkesteriamme suuresti. Oman mielipiteen voi muodostaa Terhon Myspaceen lisätystä Talo on hiljaa -biisin esimasteroidusta versiosta. Tulossa on varsin tykki levy. Seuraavaksi miksauksissa on noin kuukauden paussi Teemu Aallon muiden äänityskiireiden vuoksi. Projektia jatketaan siis marraskuun lopulla.

Ja hoi! Kaikenlaisesta kahlitsemisesta nykyisin suunnattomasti nauttiva yhtyeemme on myös asettanut itselleen deadlinejä. Pöytään on nakutettu, että single julkaistaan tammikuussa ja albumi huhtikuussa. Tässäpä odotettavaa kerrakseen, kuomat!

25.9.2008 - Albumin miksaukset käynnissä

Ja sitten rumpujen pärinää... Albumin miksaukset ovat nyt käynnistyneet! Rakas esikoinen saa lihaa luiden ympärille miksaaja Teemu Aallon hellässä huomassa South-East Sounds -studiolla Karhulassa.

Terhon pojat tapasivat Teemu Aallon aurinkoisella terassilla Helsingissä, lämpimänä syyskuisena iltapäivänä. Mallasjuomain äärellä keskusteltiin Mm. Steve Albinista, Brendan O' Brienistä sekä käynnistyvän miksausurakan tärkeimmästä missiosta. Tavoite on siis kirkkaana mielessä ja salkku vaihtanut omistajaa. Elämme jännittäviä aikoja, ystävät hyvät!

Rock-henkistä otetta, tiukkaa asennetta ja dynaamista soundia lienee luvassa. Katsotaan, mitä meidän omasta 'Chinese Democracysta' saadaan leivottua.

5.9.2008 - Äänitykset valmiit! Uusi biisi Myspacessa!

Terho on saanut debyyttialbuminsa äänitykset valmiiksi. 13 biisiä, yhteiskestoltaan noin tunnin verran on äänitetty. Ja voi pojat, koville otti! Rämeiden nestorit kuitenkin palaavat vielä.

Parhaillaan yhtye sumplii ja suunnittelee, kuinka keitos tullaan miksaamaan ja mitkä kappaleista päätyvät levylle asti. Yhtyeen oma raakamiksaus kappaleesta Talo on hiljaa on kuunneltavissa Myspacessa.

Käy kuuntelemassa ensimmäinen uusi pihaus Terholta viiteen vuoteen!

Kaupungit hiljenneet rockaa!

Hanki Kaupungit hiljenneet -albumi!

"Hallittu tekele ja tuottaa varmasti viihdyttäviä hetkiä popin parissa."
-Noise.fi.

"Yhtye pitää korkealle kurottavat langat komeasti käsissään."
-Desibeli.net.

"Mukava Suomipop-debyytti."
-Rumba.

"Välillä jopa siedettävä."
-Lammaszine.

Kuuntele albumia!

Albumin löydät myös Spotifysta!

keikat

2010.

2009.

Keikkamyynti.


www.dexviihde.fi.